Туристичка агенција

Добредојдовте во Премниц и Ратеновау!

Телефонска услуга +49 3386/210 110

 

Туристичка агенција Премниц Ратенова Бранденбург

Поради Корона криза ние поставивме специјална телефонска линија за вас, каде одговараме на прашања во врска со спроведувањето и откажувањето на вашето патување.

Повикајте ни или пишете ни преку Whatsapp.

+49 170 83 88 242

Туристичка агенција во Премниц - Ратенова и целиот Бранденбург

Вашата туристичка агенција во Премниц - Ратенов и целиот Бранденбург

Тоа е околу од 1998 година Туристичка агенција Премниц и Туристичка агенција Ратеноу. Како ваша туристичка агенција во близина, ќе ве советуваме за сите ваши патни потреби и ќе ви понудиме неспоредлива услуга, експертиза во совети, широко познавање на најразновидните региони за одмор и нашата огромна страст за патување! Нашите клиенти не само што доаѓаат од Ратенови и Премниц, туку и од Бранденбург и целиот Хавеланд.

Ние би биле среќни да ве советуваме по телефон, по е-пошта или, по можност, лично во нашите две канцеларии во Ратенов во Центарот на градот и во Премниц на Бергстрасе 46 (држава Бранденбург)

Како специјална услуга, можете да закажете фиксен состанок за клиенти! Така, можете да седите и да се опуштите и да добиете совет без временски притисок. Испратете ни е-пошта со претпочитано време за закажување пошта@reisecafe-premnitz.de или јавете ни се на 03386 210110.

Туристичка агенција Премниц Ратенова Бранденбург (2)

Travelе најдете многу различни делови за патувања на нашата веб-страница. Ако имате какви било прашања, со задоволство ќе ви помогнеме. Не двоумете се да не контактирате

Содржина

Под Пакети за патувања можете да најдете различни мотори за резервација со кои можете да најдете различни Нуди може да прикаже регион, на пример. Под се ВКЛУЧЕНО се прикажани тековните понуди за патувања. Категоријата последен момент ви дава список на патнички дестинации кои се моментално достапни. Ако ги користите разните филтри, исто така можете да проследите целосно патување или само едно преку Интернет Резервирајте хотел. Според последната точка Одмор во Германија ќе најдете краток опис на 16 сојузни држави со врска до други знаменитости и дестинации за одмори за секоја поединечна држава.

Зошто не правите еден крстарење! Изберете помеѓу различни Аида нуди или добијте ги најновите Аида последната минута Погледнете крстарења. На Аида Патувања функционираат различни Рути низ целиот свет. Со Тарифи на Аида Варио остани на твојата Патување со брод ништо да не се посака.

Вие сте чест флаер и претпочитате да ги истражувате вашите дестинации за патувања поединечно. Ние Бучен Нивните Закажан лет или чартер лет за неа. Можете погодно да го користите мрежна проверка изведувајте го своето без долго време на чекање летот може да се натпреварува.

Друг специјалитет на туристичката агенција Премниц и туристичката агенција Ратеноу (Ланд Бранденбург) е спортското патување. Ако имате Патување Зу ден Олимписки игри во Јапонија Токио 2021 година планирање вклучувајќи билети за поединечни натпревари, ние сме вистинскиот контакт за вас. За Европско првенство во фудбал на УЕФА 2021 година можеме да ви понудиме комбиниран пакет со лет, хотел и понуди билети за поединечни игри.

Туристичка агенција Премниц Ратенова

Линкови од Премниц Ратеноу Бранденбург

Одмор во Германија

Германско здружение за туризам

Важни термини од секторот за туризам

✅ Што значи сеопфатно?

последен момент

Инклузивно вклучува не само оброци, туку и сите локални алкохолни и безалкохолни пијалоци.

✅ Што е последната минута?

се ВКЛУЧЕНО

Резервирајте ја последната минута три месеци до две недели од почетокот на вашето патување. Во овој период постои можност да резервирате ефтини преостанати места или откажани места.

✅ Што е турнеја со пакети?

Што е турнеја со пакети?

Доколку летот и хотелот веќе се вклучени во цената на турнејата, а турнејата ја организира тур-операторот, се нарекува пакет-турнеја. Дополнителни услуги на пакет турнеја, исто така, може да бидат трансфер во хотел или оброци, вклучително.

✅ Туристичка агенција Премниц - Време на отворање на Ратенов?

Понеделник - петок од 9.00 до 18.00 часот сабота од 9.00 до 12.00 часот Затворено во недела.